Matdatabas och kaloriräknare  

Pizzabröd

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
878 kJ
10%
210 kcal
Fett
7,65g
11%
Mättat fett
2,999g
15%
Transfett
0,013g
Enkelomättat fett
2,998g
Fleromättat fett
1,14g
Kolhydrater
27,32g
11%
Socker
5,23g
6%
Fiber
1,2g
Protein
7,72g
15%
Salt
0,94g
16%
Kolestrol
13mg
Kalium
131mg
7%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 12 maj 20 07:43
10%
av RDI*
(210 kal)
10% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (52%)
 
Fett (33%)
 
Protein (15%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
210
Fett
7,65g
Kolh.
27,32g
Prot
7,72g
Det finns 210 kalorier i Pizzabröd (100 g).
Kalorifördelning: 33% fett, 52% kolh., 15% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 bit 189
1 portion (90 g) 189
100 g 210

Relaterade typer av Pizza:

Pizza med Ost
Pizza med Kött och Frukt
Pizza med Kött och Grönsaker
Pizza med Ost och Grönsaker
Pizza med Kött
  Visa fler Pizza näringsinfo

Relaterade typer av Rullar:

Brödbulle från Wien
Fullkornsvete Brödbulle
Mjuk Vit Småfranska
Brödbulle
Frallor
Korv- eller Hamburgebröd
  Visa fler Rullar näringsinfo

Se även:

Du sökte efter Pizzabröd. Menade du:
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Alimenta Base Pizza
Billys Pestolicious
Billys Pan Pizza Pestolicious
ICA Panpizzadeg
ICA Pinsa
Billys Dreamy Mozzarella


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.