Matdatabas och kaloriräknare  

Rigatoni

Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (140 g)
per portion
% RI*
Energi
920 kJ
11%
220 kcal
Fett
1,29g
2%
Mättat fett
0,245g
1%
Enkelomättat fett
0,182g
Fleromättat fett
0,444g
Kolhydrater
42,95g
17%
Socker
0,78g
1%
Fiber
2,5g
Protein
8,07g
16%
Salt
0,82g
14%
Kolestrol
0mg
Kalium
63mg
3%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 10 maj 20 07:38
11%
av RDI*
(220 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (80%)
 
Fett (5%)
 
Protein (15%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
220
Fett
1,29g
Kolh.
42,95g
Prot
8,07g
Det finns 220 kalorier i Rigatoni (1 portion).
Kalorifördelning: 5% fett, 80% kolh., 15% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 bit 3
100 g 157
1 portion (140 g) 220
1 kopp, tillagad 220

Relaterade typer av Pasta:

Lasagne med Kött
Fullkornsvete Spaghetti
Pasta med Tomatsås utan Kött
Spaghetti
Pasta med Köttfärssås
Makaroner
  Visa fler Pasta näringsinfo

Se även:

Barilla Rigatoni
Spaghetti med Tomatsås utan Kött
Spaghetti med Tomatsås och Grönsaker
Fullkornsspaghettinudlar med Köttfärssås
Spaghetti med Tomatsås och Kyckling eller Kalkon
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Garofalo Radiatori
Garant Trottole All’Uovo
Giovanni Rana Girasoli Asparagi
Gooh! Lasagnette Bolognese
Garant Fullkornspasta
ICA Basic Pasta Bolognese


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.