Matdatabas och kaloriräknare  

1 portion (15 g)

Senap

Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (15 g)
per portion
% RI*
Energi
41 kJ
0%
10 kcal
Fett
0,47g
1%
Mättat fett
0,024g
0%
Enkelomättat fett
0,322g
Fleromättat fett
0,087g
Kolhydrater
1,17g
0%
Socker
0,43g
0%
Fiber
0,5g
Protein
0,59g
1%
Salt
0,42g
7%
Kolestrol
0mg
Kalium
23mg
1%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
< 1%
av RDI*
(10 kal)
0% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (42%)
 
Fett (37%)
 
Protein (21%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
10
Fett
0,47g
Kolh.
1,17g
Prot
0,59g
Det finns 10 kalorier i Senap (1 portion).
Kalorifördelning: 37% fett, 42% kolh., 21% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 tsk 3
1 portion (15 g) 10
100 g 66

Relaterade typer av Senap:

Pepparrotsenap
Dijonsenap
Gul Senap
  Visa fler Senap näringsinfo

Relaterade typer av Kryddningen:

Currypulver
Vitlökspulver
Salt
Svartpeppar
Chilipulver
  Visa fler Kryddningen näringsinfo

Se även:

Johnnys Senap Söt-Stark
Slotts Senap Orginal
Slotts Grovkornig Skånsk Senap
Johnnys Senap Original
Coop Finmald Senap Original
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Santa Maria Spice Mix For Fish Taco
Santa Maria Pommes Friteskrydda
Santa Maria Ingefära Malen
Santa Maria Pizzakrydda
ICA Chilisås Osötad
Santa Maria Kummin


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.