Matdatabas och kaloriräknare  

Barilla

Casarecce di Ceci

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1456 kJ
17%
348 kcal
Fett
6,20g
9%
Mättat fett
1,100g
6%
Kolhydrater
45,10g
17%
Socker
2,90g
3%
Fiber
14,0g
Protein
21,00g
42%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 12 jan 20 10:40
17%
av RDI*
(348 kal)
17% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (57%)
 
Fett (17%)
 
Protein (26%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
348
Fett
6,2g
Kolh.
45,1g
Prot
21g
Det finns 348 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 17% fett, 56% kolh., 26% prot.

Relaterade Pasta från Barilla:

Girandole Torsades
Tagliatelle Paglia E Fieno
Penne Di Lenticchie Rosse
Tagliatelle All'uovo
Gemelli
Cannelloni
  Visa fler BarillaPasta produkter

Fler produkter från Barilla:

Glutenfria Lasagneplattor
Fullkorn Integrale
Spaghettini N.3
Tortellini Formaggi
  Visa alla Barilla produkter

Andra typer av Pasta:

Pasta med Köttfärssås
Fullkornsvete Spaghetti
Lasagne med Kött
Spaghetti
Makaroner
Pasta med Tomatsås utan Kött
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

ICA Basic Pasta Bolognese
Redo Lasagnette Bolognese
ICA Glutenfri Tagliatelle
ICA Pastakopp Arrabbiata
Italiamo Casoncelli
Coop Glutenfri Penne


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.