Matdatabas och kaloriräknare  

Espresso House

Caramel Latte

Denna listning är arkiverad eftersom produkten eller livsmedlet är föråldrat eller inte längre tillgängligt. Se ett av de relaterade livsmedlen som länkats nedan om du vill ha ett aktuellt alternativ.
Näringsvärden
Portions storlek
100 ml
per portion
% RI*
Energi
389 kJ
5%
93 kcal
Fett
5,00g
7%
Mättat fett
3,000g
15%
Kolhydrater
8,00g
3%
Socker
8,00g
9%
Protein
3,00g
6%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 14 sep 18 06:20
5%
av RDI*
(93 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (36%)
 
Fett (51%)
 
Protein (13%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
93
Fett
5g
Kolh.
8g
Prot
3g
Det finns 93 kalorier i 100 ml.
Kalorifördelning: 51% fett, 36% kolh., 13% prot.

Fler produkter från Espresso House:

Chai Latte - Standard
Bubble Iced Latte Caramel
Bubble Iced Latte Vanilla
Booster Lemonade
Booster Peach
  Visa fler

Andra typer av Latte:

Fettsnål Kaffe Latte
Fettfri Kaffe Latte
Latte Kaffe
  Visa fler Latte näringsinfo

Andra typer av Kaffe:

Espressokaffe
Kaffe (Bryggt på Kaffepulver)
Snabbkaffe (gjort på Pulver)
Kaffe
Cappuccino
  Visa fler Kaffe näringsinfo
Matsökning

Nyligen äten mat:

Espresso House Caramel Latte - Standard
Espresso House Isatte Mocka - Standard
Espresso House Islatte Salted Caramel - Liten
Espresso House Iscappucino Vanilj
Espresso House Salted Caramel Latte - Liten
Espresso House Islatte Vanilj - Liten


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.