Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2092 kJ
25%
500 kcal
Fett
25,00g
36%
Mättat fett
16,000g
80%
Kolhydrater
67,00g
26%
Socker
40,00g
44%
Fiber
2,3g
Protein
4,60g
9%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 03 apr 18 11:18
25%
av RDI*
(500 kal)
25% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (52%)
 
Fett (44%)
 
Protein (4%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
500
Fett
25g
Kolh.
67g
Prot
4,6g
Det finns 500 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 44% fett, 52% kolh., 4% prot.

Relaterade Kex från Göteborgs:

Ballerina Dubbelicious
Ballerina Mörk Choko
Utvalda Surdeg
Ballerina Kulkex
Singoalla Blåbär
Ballerina Peanut
  Visa fler GöteborgsKex produkter

Fler produkter från Göteborgs:

Ballerina Double Cookies Vanilj
Frukostkex
Utvalda Chili & Sesam
Ballerina Chocolate Peanut Butter
Kexbar
  Visa alla Göteborgs produkter

Andra typer av Kex:

Slät- eller Kärnmjölkskex (Torkad Blandning, Tillredda)
Slät- eller Kärnmjölkskex
Fullkornsvete Kex
Slät- eller Kärnmjölkskex Deg (Låg Fetthalt)
  Visa fler Kex näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Majskakor Popcorn
Garant Majskakor
ICA Kanelbullesnittar
Lotus Biscoff Cream
Coop Poppade Majskakor
Snack Day Crackers


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.