Matdatabas och kaloriräknare  

Garant

Bönpasta Fettuccine

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1339 kJ
16%
320 kcal
Fett
4,00g
6%
Mättat fett
1,000g
5%
Kolhydrater
20,00g
8%
Socker
11,00g
12%
Fiber
20,0g
Protein
42,00g
84%
Salt
0,02g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 19 jan 24 01:16
16%
av RDI*
(320 kal)
16% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (28%)
 
Fett (13%)
 
Protein (59%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
320
Fett
4g
Kolh.
20g
Prot
42g
Det finns 320 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 13% fett, 28% kolh., 59% prot.

Relaterade Pasta från Garant:

Tortelloni Pomodoro Mozzarella
Fusilli Tricolore
Färsk Pasta Tortelli
Färsk Lasagne
Tortelloni Al Funghi
Majspasta
  Visa fler GarantPasta produkter

Fler produkter från Garant:

Ekologiska Torkade Dadlar
Ekologisk Linsmix
Basmati Fullkornsris
Juice
Pan Pizza Vesuvio
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Pasta:

Lasagne med Kött
Pasta med Tomatsås utan Kött
Spaghetti
Makaroner
Fullkornsvete Spaghetti
Pasta med Köttfärssås
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Lasagneplattor Fullkorn
Deluxe Tortelloni
Zeta Maccaronetti
Coop Glutenfri Penne
ICA Basic Pasta Bolognese
Redo Lasagnette Bolognese


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.