Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1519 kJ
18%
363 kcal
Fett
5,70g
8%
Mättat fett
0,900g
5%
Kolhydrater
54,50g
21%
Socker
2,50g
3%
Fiber
9,3g
Protein
18,80g
38%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 15 jan 18 10:55
18%
av RDI*
(363 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (63%)
 
Fett (15%)
 
Protein (22%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
363
Fett
5,7g
Kolh.
54,5g
Prot
18,8g
Det finns 363 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 15% fett, 63% kolh., 22% prot.

Relaterade Pasta från Garant:

Ekologisk Linspasta Spaghetti
Fusilli Tricolore
Cannelloni
Tortelloni Pomodoro Mozzarella
Färsk Pasta Tortelli
Funghi Porcini E Tartufo
  Visa fler GarantPasta produkter

Fler produkter från Garant:

Ekologisk Linsmix
Basmati Fullkornsris
Juice
Pan Pizza Vesuvio
Ekologiska Katrinplommon
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Pasta:

Makaroner
Lasagne med Kött
Pasta med Tomatsås utan Kött
Spaghetti
Fullkornsvete Spaghetti
Pasta med Köttfärssås
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Redo Lasagnette Bolognese
Garofalo Radiatori
Urtekram Fusilli Gluten Free
Garant Trottole All’Uovo
Coop Glutenfri Penne
Urtekram Penne GF Organic


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.