Matdatabas och kaloriräknare  

Ingelsta

Kalkonbröst Extra Rökt

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
418 kJ
5%
100 kcal
Fett
1,90g
3%
Mättat fett
0,600g
3%
Kolhydrater
1,90g
1%
Socker
0,50g
1%
Protein
19,00g
38%
Salt
0,01g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 30 apr 18 05:57
5%
av RDI*
(100 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (8%)
 
Fett (17%)
 
Protein (75%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
100
Fett
1,9g
Kolh.
1,9g
Prot
19g
Det finns 100 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 17% fett, 8% kolh., 75% prot.

Relaterade Kalkonbröst från Ingelsta:

Kalkonbröst Pastrami
Kalkonklubba
Kalkonbröst Alspånsrökt
Kalkonbröstfile

Fler produkter från Ingelsta:

Kalkonkorv Vitlök och Peppar
Kung Ingels Kalkonkorv
Ingelstaknakare
Basturökt Kalkonklubba
Kalkonburgare
  Visa alla Ingelsta produkter

Andra typer av Kalkonbröst:

Kalkonbröst (Kokt, Grillad)
Kalkonbröst och Skinn (Kokt, Grillad)
Kalkonbröst
Delikatesskalkon eller Kycklingbröst
Kalkonbröst och Skinn
  Visa fler Kalkonbröst näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Ingelsta Kalkonbröstfile
Ingelsta Kalkonklubba
Sörensens Fågelchark Rökt Kalkonfilé
Eldorado Kalkonbröstfilé
Lönneberga Kalkonbröst Basturökt
Prime Patrol Kalkonbröst Rökt


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.