Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1464 kJ
18%
350 kcal
Fett
2,00g
3%
Mättat fett
0,500g
3%
Kolhydrater
66,00g
25%
Socker
3,00g
3%
Fiber
6,0g
Protein
13,00g
26%
Salt
0,14g
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 29 sep 17 01:30
18%
av RDI*
(350 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (79%)
 
Fett (5%)
 
Protein (16%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
350
Fett
2g
Kolh.
66g
Prot
13g
Det finns 350 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 5% fett, 79% kolh., 16% prot.

Relaterade Pasta från Kungsörnen:

Fiberpasta Spagetti
Linspasta Fusilli
Svensk Conchiglie
Bönpasta Spaghetti
Gotlandsodlat Fusilli
Ekologiska Makaroner
  Visa fler KungsörnenPasta produkter

Fler produkter från Kungsörnen:

Chokladkaka
Dark Chocolate Chip Cookies
Glutenfria och Laktosfria Pannkakor
Kakmjöl
Toscakaka
  Visa alla Kungsörnen produkter

Andra typer av Pasta:

Makaroner
Pasta med Köttfärssås
Pasta med Tomatsås utan Kött
Spaghetti
Fullkornsvete Spaghetti
Lasagne med Kött
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Urtekram Penne GF Organic
ICA Basic Pasta Bolognese
Garant Trottole All’Uovo
Deluxe Tortelloni
Giovanni Rana Girasoli Asparagi
Garant Fullkornspasta


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.