Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1506 kJ
18%
360 kcal
Fett
2,10g
3%
Mättat fett
0,500g
3%
Kolhydrater
66,00g
25%
Socker
3,50g
4%
Fiber
3,5g
Protein
15,00g
30%
Salt
0,02g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 24 apr 20 03:05
18%
av RDI*
(360 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (77%)
 
Fett (6%)
 
Protein (17%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
360
Fett
2,1g
Kolh.
66g
Prot
15g
Det finns 360 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 6% fett, 77% kolh., 17% prot.

Relaterade Pasta från Kungsörnen:

Prima Penne
Bönpasta Fusilli
Bönpasta Fusilli Fullkorn
Bönpasta Makaroner
Fiberpasta Fusilli
Fullkornspasta Penne
  Visa fler KungsörnenPasta produkter

Fler produkter från Kungsörnen:

Chokladkaka
Dark Chocolate Chip Cookies
Glutenfria och Laktosfria Pannkakor
Kakmjöl
Toscakaka
  Visa alla Kungsörnen produkter

Andra typer av Pasta:

Pasta med Tomatsås utan Kött
Lasagne med Kött
Fullkornsvete Spaghetti
Spaghetti
Makaroner
Pasta med Köttfärssås
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Giovanni Rana Girasoli Asparagi
Zeta Rigatini Quadri
Redo Lasagnette Bolognese
CarbZone Proteinpasta
ICA Pastakopp Arrabbiata
ICA Basic Pasta Bolognese


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.