Matdatabas och kaloriräknare  

Pärsons

Currykalkon

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
377 kJ
5%
90 kcal
Fett
2,00g
3%
Mättat fett
0,900g
5%
Kolhydrater
1,50g
1%
Socker
1,30g
1%
Protein
17,00g
34%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 05 mar 15 05:15
4%
av RDI*
(90 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (6%)
 
Fett (20%)
 
Protein (74%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
90
Fett
2g
Kolh.
1,5g
Prot
17g
Det finns 90 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 20% fett, 7% kolh., 74% prot.

Relaterade Kalkon från Pärsons:

Vegopastej Skogssvamp
Senapsgriljerad Julkalkon
Kalkonpastrami
Varmrökt Kalkon
Kalkonsalami
Kalkon
  Visa fler PärsonsKalkon produkter

Fler produkter från Pärsons:

Kyckling Fajita
Stekfläsk
Vegoskivor Pastrami
Vegobullar
Vego Middagskorv
  Visa alla Pärsons produkter

Andra typer av Kalkon:

Kalkon
Malen Kalkon
Kalkon (Delikatesskuret Grillspett)
Kalkonbröst
Delikatesskalkon eller Kycklingbröst
Kalkonbröst och Skinn
  Visa fler Kalkon näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Ingelsta Ingelstaknakare
Dafgårds Svinngod Pyttipanna
Livsmedelsverket Kalkon Kokt
Prime Patrol Strimlad Rökt Kalkon
Brödernas Griljerad Julkalkon
Ingelsta Kalkonkorv Vitlök och Peppar


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.