Matdatabas och kaloriräknare  

Pågen

Smörgåslimpa

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1188 kJ
14%
284 kcal
Fett
3,30g
5%
Mättat fett
0,300g
2%
Kolhydrater
53,00g
20%
Socker
10,00g
11%
Fiber
3,7g
Protein
9,00g
18%
Salt
1,00g
17%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 15 feb 23 01:12
14%
av RDI*
(284 kal)
14% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (76%)
 
Fett (11%)
 
Protein (13%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
284
Fett
3,3g
Kolh.
53g
Prot
9g
Det finns 284 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 11% fett, 76% kolh., 13% prot.

Relaterade Vitt Bröd från Pågen:

Italienskt Lantbröd
Pågenlimpan
Roast’N Toast
Färska Korvbröd

Relaterade Bröd från Pågen:

Fullkorns Rost
Tranbärslycka
Bagarlimpa
Grötbräck
Mini Semle Bullar
Skånsk Kavring
  Visa fler PågenBröd produkter

Andra typer av Vitt Bröd:

Vitt Bröd
Vitt Bröd (Reducerat Kaloriinnehåll)
Rostat Vitt Bröd
  Visa fler Vitt Bröd näringsinfo

Andra typer av Bröd:

Fullkornsbröd
Blandvetebröd
Surdegsbröd
Brödbulle
Rågbröd
  Visa fler Bröd näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Coop Bageri Småfranska
Skogaholm Kristina Kardemummaskorpor
Östras Bröd Vallmotoast
Pågen Italienskt Lantbröd
Polarbröd Fikarulle Choklad
Polarbröd Lantkaka Vallmo


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.