Matdatabas och kaloriräknare  

Renée Voltaire

Spirulina Everyday Green

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1423 kJ
17%
340 kcal
Fett
1,00g
1%
Mättat fett
0,500g
3%
Kolhydrater
13,00g
5%
Socker
0,10g
0%
Fiber
5,1g
Protein
66,00g
132%
Salt
0,90g
15%
Kalium
333mg
17%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 25 sep 21 05:28
17%
av RDI*
(340 kal)
17% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (16%)
 
Fett (3%)
 
Protein (81%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
340
Fett
1g
Kolh.
13g
Prot
66g
Det finns 340 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 3% fett, 16% kolh., 81% prot.

Relaterade Kosttillskott från Renée Voltaire:

Smoothie Boost
Acai
Näringsjäst
Bipollen

Fler produkter från Renée Voltaire:

Chocolate Rich & Dark
Kakaopulver 100% Raw
Crunchy Granola Hazelnut & Raisin
Nötspread Hasselnöt & Choklad
Tranbär i Apelsinchoklad
  Visa alla Renée Voltaire produkter

Andra typer av Kosttillskott:

Måltidsdryck
Gainer
Proteintillskottspulver
  Visa fler Kosttillskott näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Pro Nutrition Gigant Pro Mass
Tyngre Kasein Cappuccino
Bodylab Whey 100 Raspberry & Yoghurt
GAAM Nutrition Clear Whey Peach Passion
Body Science Proteinpannkakor
Nick's Triple Chocolate Protein Bar


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.