Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 ml
per portion
% RI*
Energi
146 kJ
2%
35 kcal
Fett
0,90g
1%
Mättat fett
0,600g
3%
Kolhydrater
4,00g
2%
Socker
3,70g
4%
Protein
2,80g
6%
Salt
0,22g
4%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 22 jun 19 07:45
2%
av RDI*
(35 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (45%)
 
Fett (23%)
 
Protein (32%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
35
Fett
0,9g
Kolh.
4g
Prot
2,8g
Det finns 35 kalorier i 100 ml.
Kalorifördelning: 23% fett, 45% kolh., 32% prot.

Relaterade Latte från Starbucks:

Chocolate Mocha
Hazelnut Macchiato
Seattle Latte

Relaterade Kaffe från Starbucks:

White Chocolate Mocca
Doubleshot Espresso
Skinny Cappucino
Daily Brew
Tripleshot Espresso

Andra typer av Latte:

Latte Kaffe
Fettfri Kaffe Latte
Fettsnål Kaffe Latte
  Visa fler Latte näringsinfo

Andra typer av Kaffe:

Kaffe (Bryggt på Kaffepulver)
Kaffe
Snabbkaffe (gjort på Pulver)
Cappuccino
Espressokaffe
  Visa fler Kaffe näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 ml
 

Nyligen äten mat:

Espresso House Caramel Latte - Liten
Espresso House Isatte Mocka - Standard
Espresso House Caramel Latte - Standard
Espresso House Islatte - Liten
Espresso House Iscappucino Vanilj
Espresso House Salted Caramel Latte - Liten


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.