Dag 9 på lågkolhydratskost. Magen helt svullen, galet illamående och mår allmänt blä. Trots att jag äter precis som jag ska. Så ledsamt. Hoppas det lättar snart!

8 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Aj då, jobbigt... Hur lite kolhydrater äter du? Tyvärr funkar inte en kost med extremt lite kolhydrater för alla, kan hända du måste skruva lite i din kost för att det ska bli bra för dig. 
09 apr 19 av medlem: hecsi
Låter inte som det är en diet för dig? 
10 apr 19 av medlem: Stina49
Hej,Vet inte om du vet det men man brukar må otroligt illa i början då man äter minimalt med kolhydrater. Det brukar gå över efter några dagar. Man kan dricka lite citronvatten om man vill hålla sig på låg kolhydratnivå ( för det är ju där förbränningen sker) Citronen ger en aning kolhydrater tror jag. 
10 apr 19 av medlem: brilar
...att magen sväller har jag aldrig hört. Borde vara tvärt om.  
10 apr 19 av medlem: brilar
Jag tror nt mag svullnaden beror på att du inte äter kolhydrater. Du kanske har börjat äta för mycket fet mat så att din mage reagerat? Eller att du börjat äta för mkt av något du inte ätit innan för kompensera kolhydraterna och magen reagerar på det. 
10 apr 19 av medlem: wada_
Testa också att lite extra salt om du mår illa.  
10 apr 19 av medlem: spahe
Helt ärligt så hade jag sådana hör kvällar även innan lågkolhydratskosten, tror att det har med diverse problem och operationer jag gjort i magen. Åtminstone så beror garanterat svullnaden på det. Kosten beror det inte på då jag alltid mått toppen när jag ätit såhär, hade nog bara en dålig dag. 
10 apr 19 av medlem: ccaf
Den passar nog inte alla. Jag har problem med gallan och mår illa hela tiden. Går ner i vikt, ja, men för mig är det bättre att äta varierat och hålla mig under en viss kalorinivå. 
10 apr 19 av medlem: SusannSol
Jag måste ha kolhydrater. Och jag måste ha fibrer. Mår som bäst då jag får i mig mkt fibrer och nyttigt fett. Läst att en del inte kan hantera keto alls och får liknande problem som du.  
16 apr 19 av medlem: Elin!!!

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


ccaf 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.