Jag har haft någonslags ätstörning hela mitt liv. En klassisk jojobantare. Antingen har jag kontroll, och äter lite, eller så tappar jag kontrollen och vräker i mig.
Jag är den som kunnat äta 1 kg godis utan att blinka, och sedan ångra mig efteråt och må illa.

Jag har lärt mig att gå runt och vara hungrig är det bästa, för då har jag "kontrollen"
Nu när jag ökat mitt kaloriintag för att kunna få bättre resultat på gymmet, så är jag inte hungrig längre. Jag har mina mål som jag ska äta under en dag och Ibland tar det emot för att jag inte hunnit bli hungrig än. Det är svårt för mig, för det skickar signaler till min hjärna att jag inte har "kontroll" Samtidigt som jag mår så mycket bättre när jag får i mig allt jag behöver.
Jag "känner mig tjock" när jag inte är hungrig, och det är också ett sjukt hjärnspöke som jag måste jaga bort.

Detta är alltså första gången som jag tränar och verkligen äter mycket, fast nyttig mat, och det har fått mig att inse vilken skev relation jag har till mat.

Vi har nu slutat med socker. Inte ens på helger. Jag kan helt enkelt inte kontrollera mig. Kan inte äta 1 godisbit.

Visa kostkalendern, 16 januari 2019:
2487 kcal Fett: 91,17g | Prot: 200,18g | Kolh.: 206,17g.   Frukost: Barbells Protein Pudding Creamy Vanilla, Alpro Soya Original, Kaffe, ICA Basic Frysta Hallon, AXA Havregryn, Nutramino Nutra-Go Cake Bar Double Rich Chocolate. Lunch: Röd Paprika, Barbells Protein Pudding Creamy Vanilla, Gurka, Tomater, ICA Avocado, Anamma Pulled Vego BBQ, Olivolja, ICA Sallatsmix, AXA Protein Havregryn, Hälsans Kök Filébitar. Middag: Delicato Proteinbar Punchrulle, Lindahls Kvarg, Äpple. mer...

13 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Ja det är verkligen tragiskt. Tänker att så fort man blir medveten om det så är det iaf en bit påväg. Har aldrig sett mig som ätstörd då jag aldrig vart underviktig och alltid har ätit, har heller aldrig kräkts, men jag tror många mer har någon slags problematik med mat.... 
16 jan 19 av medlem: Weida84

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Weida84 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.