Matdatabas och kaloriräknare  

Kellogg's

Protein Berries Clusters & Seeds

Denna listning är arkiverad eftersom produkten eller livsmedlet är föråldrat eller inte längre tillgängligt. Se ett av de relaterade livsmedlen som länkats nedan om du vill ha ett aktuellt alternativ.
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1552 kJ
19%
371 kcal
Fett
3,20g
5%
Mättat fett
0,500g
3%
Kolhydrater
69,00g
27%
Socker
14,00g
16%
Fiber
8,9g
Protein
12,00g
24%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 03 maj 19 02:48
19%
av RDI*
(371 kal)
19% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (78%)
 
Fett (8%)
 
Protein (14%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
371
Fett
3,2g
Kolh.
69g
Prot
12g
Det finns 371 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 8% fett, 78% kolh., 14% prot.

Fler produkter från Kellogg's:

All Bran Natural
Special K Protein Berries, Clusters & Seeds
Flingor
Special K Protein Nuts
Honey Loops
  Visa fler

Andra typer av Spannmål:

Flingor
Flingor av Vetekli
Strimlade Veteflingor (För-Sockrade)
Cornflakes
Rostade Risflingor (Berikade)
  Visa fler Spannmål näringsinfo

Andra typer av Havre:

Havre Flingor (utan Salt, Tillagade med Vatten, ej Smaksatta)
Havre
Havre Flingor (Snabblösta, Torkade, Berikade)
  Visa fler Havre näringsinfo
Matsökning

Nyligen äten mat:

Arla Jörd
IKEA Hjälteroll
Garant Havregröt med Chia
Göteborgs Kexbar
Nestle Fitness Ruby Chocolate
Delicato Havrecocos


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.