Matdatabas och kaloriräknare  

Fläsksalami (Torkad eller Hård)

Näringsvärden
Portions storlek
1 skiva (8 cm i diameter x 0,16 cm tjock)
per portion
% RI*
Energi
170 kJ
2%
41 kcal
Fett
3,37g
5%
Mättat fett
1,189g
6%
Enkelomättat fett
1,6g
Fleromättat fett
0,374g
Kolhydrater
0,16g
0%
Socker
-
Fiber
0g
Protein
2,26g
5%
Salt
0,56g
9%
Kolestrol
8mg
Kalium
38mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
2%
av RDI*
(41 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (76%)
 
Protein (23%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
41
Fett
3,37g
Kolh.
0,16g
Prot
2,26g
Det finns 41 kalorier i Fläsksalami (Torkad eller Hård) (1 skiva).
Kalorifördelning: 76% fett, 2% kolh., 23% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 skiva (8 cm i diameter x 0,16 cm tjock) 41
1 oz 115
100 g 407
1 förpackning (112 g) 460

Relaterade typer av Salami:

Salami
Mjuk Salami
Torkad eller Hård Salami
Biffsalami
  Visa fler Salami näringsinfo

Se även:

Potatiskroketter (Frysta eller Torkad)
Hård Parmesanost
Torkad Aprikos
Makaroner eller Nudlar med Ost (Torkad Blandnig)
Torkad Riven Parmesanost
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Grilstad Jubelsalami
Dulano Salame al Tartufo
Paul och Thom Vitlökssalami
Dulano Lufttorkad Salami
ICA Basic Skivad Salami
Gøl Picante Salami Sticks


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2022 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.