Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 kopp
per portion
% RI*
Energi
1606 kJ
19%
384 kcal
Fett
10,67g
15%
Mättat fett
3,68g
18%
Enkelomättat fett
4,036g
Fleromättat fett
1,528g
Kolhydrater
51,7g
20%
Socker
1,85g
2%
Fiber
3g
Protein
16,18g
32%
Salt
1,08g
18%
Kolestrol
94mg
Kalium
187mg
9%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
19%
av RDI*
(384 kal)
19% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (56%)
 
Fett (26%)
 
Protein (18%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Pasta Carbonara Pasta Carbonara Pasta Carbonara
Visa foton

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
384
Fett
10,67g
Kolh.
51,7g
Prot
16,18g
Det finns 384 kalorier i Pasta Carbonara (1 kopp).
Kalorifördelning: 26% fett, 56% kolh., 18% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 191
1 portion (201 g) 384
1 kopp 384

Relaterade typer av Pasta:

Spaghetti
Pasta med Tomatsås utan Kött
Fullkornsvete Spaghetti
Makaroner
Pasta med Köttfärssås
Lasagne med Kött
  Visa fler Pasta näringsinfo

Se även:

Familjen Dafgårds Spagetti Carbonara
Knorr Spaghetteria Carbonara
Gooh! Pasta Carbonara
ICA Selection Spaghetti Carbonara
Findus Pasta Alfredo
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Garant Fullkornspasta
ICA Glutenfri Tagliatelle
Urtekram Penne GF Organic
ICA Pastakopp Arrabbiata
ICA Selection Mafalde Corte
Deluxe Tortelloni


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.