Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Drickyoghurt Tropisk

Näringsvärden
Portions storlek
100 ml
per portion
% RI*
Energi
209 kJ
3%
50 kcal
Fett
0,40g
1%
Mättat fett
0,300g
2%
Kolhydrater
7,80g
3%
Socker
7,50g
8%
Protein
3,10g
6%
Salt
0,10g
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 01 apr 23 07:52
2%
av RDI*
(50 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (66%)
 
Fett (8%)
 
Protein (26%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
50
Fett
0,4g
Kolh.
7,8g
Prot
3,1g
Det finns 50 kalorier i 100 ml.
Kalorifördelning: 8% fett, 66% kolh., 26% prot.

Relaterade Yoghurt från ICA:

Exotisk Lättyoghurt
Vaniljyoghurt
Kokosgurt
Drickyoghurt med Smak av Skogsbär
Yoghurt
Kvarg Salted Caramel
  Visa fler ICAYoghurt produkter

Fler produkter från ICA:

Grytbitar av Gris
Klassisk Wokmix
Hushållsfärs
Buffelmozarella
Pinsa
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Yoghurt:

Vaniljyogurt (Fettsnål)
Fruktyogurt (Fettfri)
Fettfri Naturell Yoghurt
Vanlig Yogurt (Fettsnål)
Fettsnål Naturell Yoghurt
Naturell Yoghurt
  Visa fler Yoghurt näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 ml
 

Nyligen äten mat:

Vemondo Coconut Classic
Arla Jörd
Milbona High Protein Coconut
Oddlygood Dreamy Caramel
Milbona High Protein Blueberry Milk Product
Valio Yoghurt Vanilj Passionsfrukt


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.