Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1046 kJ
13%
250 kcal
Fett
17,00g
24%
Mättat fett
4,900g
25%
Kolhydrater
11,00g
4%
Socker
2,20g
2%
Protein
14,00g
28%
Salt
1,80g
30%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 15 dec 23 10:08
12%
av RDI*
(250 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (18%)
 
Fett (60%)
 
Protein (22%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Ingelsta Kalkonköttbullar
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
250
Fett
17g
Kolh.
11g
Prot
14g
Det finns 250 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 60% fett, 17% kolh., 22% prot.

Relaterade Kalkon från Ingelsta:

Kalkonsnitzel
Ingelstaknakare
Pulled Turkey
Kalkonbröst Alspånsrökt
Kalkonkorv Vitlök och Peppar
Kalkonburgare
  Visa fler IngelstaKalkon produkter

Fler produkter från Ingelsta:

Kung Ingels Kalkonkorv
Kalkonbröst Extra Rökt
Kalkonbröst Pastrami
  Visa alla Ingelsta produkter

Andra typer av Kalkon:

Kalkonbröst och Skinn
Delikatesskalkon eller Kycklingbröst
Kalkonbröst
Kalkon
Kalkon (Delikatesskuret Grillspett)
Malen Kalkon
  Visa fler Kalkon näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Dulano Turkey Sausage
Livsmedelsverket Kalkon Kokt
Aladin Biberli Salam
Charkuteri Fabriken Rökt Kalkon
Prime Patrol Strimlad Rökt Kalkon
Brödernas Gourmetkalkon


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.