Matdatabas och kaloriräknare  

Salakis

Kefir

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
209 kJ
3%
50 kcal
Fett
1,50g
2%
Mättat fett
1,000g
5%
Kolhydrater
3,70g
1%
Socker
3,70g
4%
Protein
4,20g
8%
Salt
0,10g
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 08 mar 23 01:01
2%
av RDI*
(50 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (33%)
 
Fett (30%)
 
Protein (37%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
50
Fett
1,5g
Kolh.
3,7g
Prot
4,2g
Det finns 50 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 30% fett, 33% kolh., 37% prot.

Relaterade Yoghurt från Salakis:

Gremolata
Turkisk Yoghurt Fettfri
Grekisk Naturell Yoghurt
Grekisk Yoghurt Fettfri
Grekisk Laktosfri Yoghurt
Turkisk Yoghurt 10%
  Visa fler SalakisYoghurt produkter

Fler produkter från Salakis:

Kefir Jordgubb
Salladsost
  Visa alla Salakis produkter

Andra typer av Yoghurt:

Fruktyogurt (Fettfri)
Fettsnål Naturell Yoghurt
Vaniljyogurt (Fettsnål)
Naturell Yoghurt
Fettfri Naturell Yoghurt
Vanlig Yogurt (Fettsnål)
  Visa fler Yoghurt näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Wapnö Havtorn Yoghurt
Espresso House Greek Yoghurt Jordgubbe
Arla Jörd
Milbona High Protein Blueberry Milk Product
Arla Laktosfri Kefir Jordgubb
MATRIKET Mild Yoghurt Tropiska Frukter


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.