Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
711 kJ
9%
170 kcal
Fett
9,40g
13%
Mättat fett
6,100g
31%
Kolhydrater
21,00g
8%
Socker
5,50g
6%
Protein
3,70g
7%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 20 maj 19 09:01
8%
av RDI*
(170 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (46%)
 
Fett (46%)
 
Protein (8%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
170
Fett
9,4g
Kolh.
21g
Prot
3,7g
Det finns 170 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 46% fett, 46% kolh., 8% prot.

Relaterade Blåbär från SIA Glass:

Frozen Yoghurt Blåbär

Relaterade Glass från SIA Glass:

Chokladboll
Brownie Laktosfri
Caramel Latte
Glass Mjölkchoklad
Valnöt
Kokosyuzu
  Visa fler SIA GlassGlass produkter

Andra typer av Blåbär:

Vattenpackade Osötade Blåbär (Kokta eller på Burk)
Blåbär (Osötade, Frysta)
Blåbär
Blåbär (Sötade, Frysta)
  Visa fler Blåbär näringsinfo

Andra typer av Glass:

Vanilj Glass
Choklad Glassar
Jordgubbsglassar
Lätt Vaniljglass
Fyllig Chokladglass
Glass
  Visa fler Glass näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

McDonald's Sundae Naturell
McDonald's Sundae med Strössel Kola
McDonald's McFlurry Caramel & Popcornsmak
GB Glace Magnum Euphoria
Max Sundae Kola & Strössel
Max Sundae Kola


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.