Matdatabas och kaloriräknare  

1 portion (85 g)

Stekt Mörad Fisk

Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (85 g)
per portion
% RI*
Energi
708 kJ
8%
169 kcal
Fett
9,66g
14%
Mättat fett
2,033g
10%
Enkelomättat fett
4,209g
Fleromättat fett
2,815g
Kolhydrater
5,7g
2%
Socker
0,35g
0%
Fiber
0,2g
Protein
14,21g
28%
Salt
0,28g
5%
Kolestrol
56mg
Kalium
277mg
14%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
8%
av RDI*
(169 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (14%)
 
Fett (52%)
 
Protein (34%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
169
Fett
9,66g
Kolh.
5,7g
Prot
14,21g
Det finns 169 kalorier i Stekt Mörad Fisk (1 portion).
Kalorifördelning: 52% fett, 14% kolh., 34% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 oz, benfri 56
1 portion (85 g) 169
100 g 199
1 filé (16 cm x 9 cm x 1 cm) 267

Relaterade typer av Fisk:

Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Ugnsbakad Fisk
Grillad Fisk
Guldmakrill
Tilapia
Fisk
  Visa fler Fisk näringsinfo

Se även:

Ugnsbakad Panerad eller Mörad Torsk
Stekt Mörad Vitling
ICA Stekt Strömming
Stekt Ris
Stekt Panerad eller Mörad Vitling
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Burger King Fish Patty
Jacomare Fish Nuggets Tex-Mex
Bornholms Fiskbullar i Dillsås
Garant Spröda Fiskpinnar
Ullmo Pangasius Filéer
Falkenberg Seafood Stekt Inlagd Strömming


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.