Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1042 kJ
12%
249 kcal
Fett
13,25g
19%
Mättat fett
1,989g
10%
Enkelomättat fett
6,006g
Fleromättat fett
4,324g
Kolhydrater
21,18g
8%
Socker
2,5g
3%
Fiber
1,4g
Protein
11,04g
22%
Salt
1,05g
18%
Kolestrol
32mg
Kalium
216mg
11%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
12%
av RDI*
(249 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (34%)
 
Fett (48%)
 
Protein (18%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
249
Fett
13,25g
Kolh.
21,18g
Prot
11,04g
Det finns 249 kalorier i Ugnsbakad Panerad Fiskpinne eller Fillet (100 g).
Kalorifördelning: 48% fett, 34% kolh., 18% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 fiskpinne 42
1 biff eller filé (10 cm x 5 cm x 1,25 cm) 142
1 portion (57 g) 142
100 g 249

Relaterade typer av Fisk:

Grillad Fisk
Tilapia
Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Guldmakrill
Ugnsbakad Fisk
Fisk
  Visa fler Fisk näringsinfo

Se även:

Ugnsbakad Panerad eller Mörad Kolja
Ugnsbakad eller Halstrad Flundra
Ugnsbakad Panerad eller Mörad Torsk
Cheddar eller Amerikansk Ost (Fettfri, Pastöriserad)
Ugnsbakad eller Halstrad Havskatt
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Ullmo Torskburgare
Pacific Fish Nuggets
Poseidon Scampi
Garant Spröda Fiskpinnar
Burger King Fish Patty
Dafgårds Fiskgryta Vinga Fyr


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.