Matdatabas och kaloriräknare  

Änglamark

Kaviar

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1715 kJ
21%
410 kcal
Fett
35,00g
50%
Mättat fett
2,500g
13%
Kolhydrater
14,00g
5%
Socker
11,00g
12%
Fiber
2,5g
Protein
8,00g
16%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 28 okt 13 11:00
20%
av RDI*
(410 kal)
20% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (14%)
 
Fett (78%)
 
Protein (8%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
410
Fett
35g
Kolh.
14g
Prot
8g
Det finns 410 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 78% fett, 14% kolh., 8% prot.

Relaterade Frukost Ingredienser från Änglamark:

Ekologiska Havregryn
A-Fil
Havrekuddar
Risgrynsgröt
Økologisk Risdrikk
Ekologiska Cornflakes
  Visa fler ÄnglamarkFrukost Ingredienser produkter

Fler produkter från Änglamark:

Kokt Skinka
Lammstek
Rapsolja
Jordgubbssylt
Dadlar
  Visa alla Änglamark produkter

Andra typer av Frukost Ingredienser:

Äggröra
Ägg och Ostsmörgås
Havregrynsgröt
Rostat Bröd
  Visa fler Frukost Ingredienser näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Crownfield Choco Rice
Weetabix Original
Eldorado Choco Pillows
Polarbröd Rågkaka Plus Fullkorn
Espresso House Morning Booster - Cream Cheese Bagel, Kanelbulle, och Booster Peach Standard
Coop Müsli Tropisk


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.