Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1720 kJ
21%
411 kcal
Fett
35,00g
50%
Mättat fett
20,000g
100%
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
0,00g
0%
Protein
23,00g
46%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 27 maj 18 03:33
21%
av RDI*
(411 kal)
21% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (77%)
 
Protein (23%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
411
Fett
35g
Kolh.
0g
Prot
23g
Det finns 411 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 77% fett, 0% kolh., 23% prot.

Relaterade Ost från Arla:

Jämtländsk Hushållsost
Gräddis Ost
Gräddis
Svensk Smakrik Riven Ost
KESO Jordgubb
Cream Cheese
  Visa fler ArlaOst produkter

Fler produkter från Arla:

Jörd Barista
Protein Hazelnut Latte BCAA Pudding
Jörd
Protein Salted Caramel BCAA Pudding
Iskaffe Hazelnut
  Visa alla Arla produkter

Andra typer av Ost:

Amerikansk Ost
Cheddarost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Provolone Ost
Colby Jack Ost
Schweizisk Ost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Max Chili Cheese - Stor (6 St)
Max Västerbottensost Sticks - Stor (5 St)
Subway Pepperoni & Cheese Toasty
Max Chili Cheese - Liten (4 St)
Espresso House Toast Ost & Skinka
Max Mozzarella Sticks - Liten (3 St)


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.