Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
925 kJ
11%
221 kcal
Fett
10,00g
14%
Mättat fett
6,400g
32%
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
0,00g
0%
Protein
32,00g
64%
Salt
1,20g
20%
Kalium
949mg
47%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 13 okt 21 01:34
11%
av RDI*
(221 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (41%)
 
Protein (59%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
221
Fett
10g
Kolh.
0g
Prot
32g
Det finns 221 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 41% fett, 0% kolh., 59% prot.

Relaterade Ost från Arla:

Tärnad Ost
Keso Cottage Cheese Jordgubb
Dackeost
KESO Jordgubb
Delikata Ost
Jämtländsk Hushållsost
  Visa fler ArlaOst produkter

Fler produkter från Arla:

Jörd Barista
Protein Hazelnut Latte BCAA Pudding
Jörd
Protein Salted Caramel BCAA Pudding
Iskaffe Hazelnut
  Visa alla Arla produkter

Andra typer av Ost:

Provolone Ost
Cheddarost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Schweizisk Ost
Amerikansk Ost
Colby Jack Ost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Max Mozzarella Sticks - Liten (3 St)
Burger King Halloumi
Burger King Pepper Jack Cheese
Subway Pepperoni & Cheese Toasty
Max Mozzarella Sticks - Stor (5 St)
Max Chili Cheese - Liten (4 St)


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.