Matdatabas och kaloriräknare  

Arla

Munkens Svarta 10%

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
937 kJ
11%
224 kcal
Fett
10,00g
14%
Mättat fett
6,400g
32%
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
33,00g
66%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 04 jul 15 04:51
11%
av RDI*
(224 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (41%)
 
Protein (59%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
224
Fett
10g
Kolh.
0g
Prot
33g
Det finns 224 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 41% fett, 0% kolh., 59% prot.

Relaterade Ost från Arla:

Tärnad Ost
Cream Cheese
Keso Blåbär
Mini-Ost Mild Cheddar
Dackeost
Gräddis Ost
  Visa fler ArlaOst produkter

Fler produkter från Arla:

Jörd Barista
Protein Hazelnut Latte BCAA Pudding
Jörd
Protein Salted Caramel BCAA Pudding
Iskaffe Hazelnut
  Visa alla Arla produkter

Andra typer av Ost:

Schweizisk Ost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Amerikansk Ost
Colby Jack Ost
Provolone Ost
Cheddarost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

McDonald's Chili Cheese Tops (7 packs)
Gäsene Påskost
Burger King Chili Cheese (8)
Max Västerbottensost Sticks - Stor (5 St)
Burger King Pepper Jack Cheese
Granarolo High Protein Mozzarella


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.