Matdatabas och kaloriräknare  

Arla

Riven Ost Texmex

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1548 kJ
19%
370 kcal
Fett
29,00g
41%
Mättat fett
19,000g
95%
Kolhydrater
0,10g
0%
Socker
-
Protein
26,00g
52%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 08 aug 11 10:36
18%
av RDI*
(370 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (71%)
 
Protein (28%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
370
Fett
29g
Kolh.
0,1g
Prot
26g
Det finns 370 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 71% fett, 0% kolh., 28% prot.

Relaterade Ost från Arla:

Krispig Stekost
Sture Gräddost
Gräddis
Lagrad Cheddar
Jämtländsk Hushållsost
Mini-Ost Mild Cheddar
  Visa fler ArlaOst produkter

Fler produkter från Arla:

Jörd Barista
Protein Hazelnut Latte BCAA Pudding
Jörd
Protein Salted Caramel BCAA Pudding
Iskaffe Hazelnut
  Visa alla Arla produkter

Andra typer av Ost:

Schweizisk Ost
Cheddarost
Amerikansk Ost
Provolone Ost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Colby Jack Ost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Max Västerbottensost Sticks - Stor (5 St)
Burger King Halloumi
McDonald's Chili Cheese Tops (7 packs)
McDonald's Chili Cheese Tops (4 packs)
Gäsene Påskost
Max Mozzarella Sticks - Liten (3 St)


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.