Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Färskost Paprika & Chili

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1088 kJ
13%
260 kcal
Fett
24,00g
34%
Mättat fett
16,000g
80%
Kolhydrater
6,00g
2%
Socker
6,00g
7%
Fiber
0,4g
Protein
5,50g
11%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 10 jun 14 01:49
13%
av RDI*
(260 kal)
13% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (10%)
 
Fett (82%)
 
Protein (8%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
260
Fett
24g
Kolh.
6g
Prot
5,5g
Det finns 260 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 82% fett, 9% kolh., 8% prot.

Relaterade Färskost från ICA:

Färskost Naturell
Färskost Pepparrot
Lättkvarg Mango & Apelsin
Chèvre Färskost
Cottage Cheese Laktosfri Mini
Cream Cheese Vitlök & Örter
  Visa fler ICAFärskost produkter

Fler produkter från ICA:

Grytbitar av Gris
Klassisk Wokmix
Hushållsfärs
Buffelmozarella
Pinsa
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Färskost:

Keso med Frukt
Keso
Keso (med Låg Fetthalt 1% Mjölkfett)
Keso (med Låg Fetthalt 2% Mjölkfett)
Keso (Fettfri)
  Visa fler Färskost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Arla Färskost Harissa
Mlekpol Twarog Chudy
Lidl Färskost Naturell
Crème Bonjour Rostad Paprika
Philadelphia Pepparrot
Oatly Påmackan Naturell


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.