Matdatabas och kaloriräknare  

Subway

Italian B.M.T. alla Sub

Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (216 g)
per portion
% RI*
Energi
1544 kJ
18%
369 kcal
Fett
16,00g
23%
Mättat fett
5,700g
29%
Kolhydrater
36,00g
14%
Socker
7,50g
8%
Fiber
3,4g
Protein
21,00g
42%
Salt
2,50g
42%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 18 apr 24 05:51
18%
av RDI*
(369 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (38%)
 
Fett (39%)
 
Protein (23%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
369
Fett
16g
Kolh.
36g
Prot
21g
Det finns 369 kalorier i 1 portion (216 g).
Kalorifördelning: 39% fett, 39% kolh., 23% prot.

Relaterade Smörgåsar från Subway:

Steakhouse Desire
Mighty B.M.T
Legendary Teriyaki
Chicken Amore
Legendary Teriyaki Plant-Based
Italian B.M.T. Sub
  Visa fler SubwaySmörgåsar produkter

Andra typer av Smörgåsar:

Kycklingsmörgås med Smör
Kalkonsmörgås med Smör
Smörgås med Rostbiff
Smörgås med Jordnötssmör och Gelé
Ostsmörgås
Ost och Skinksmörgås
  Visa fler Smörgåsar näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Espresso House Croissant Mozzarella & Tomat
Espresso House Flerkornsfralla Ost & Grönsaker
Subway Chicken Amore
Espresso House Varm Baguette Chicken Club Style
Subway Mighty B.M.T
Espresso House Focaccia Getost & Rödbeta


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.