Matdatabas och kaloriräknare  

Coop

Cheddar Smältostskivor

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1155 kJ
14%
276 kcal
Fett
22,00g
31%
Mättat fett
15,000g
75%
Kolhydrater
4,00g
2%
Socker
4,00g
4%
Protein
15,00g
30%
Salt
8,75g
146%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 08 okt 17 02:58
14%
av RDI*
(276 kal)
14% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (6%)
 
Fett (72%)
 
Protein (22%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Coop Cheddar Smältostskivor
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
276
Fett
22g
Kolh.
4g
Prot
15g
Det finns 276 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 72% fett, 6% kolh., 22% prot.

Relaterade Ost från Coop:

Burger Slices
Grana Padano
Prästost
Färskost Naturell
Riven Ost Pizza
Gräddost
  Visa fler CoopOst produkter

Fler produkter från Coop:

Till Allt Sås
Riven Kokos
Persikohalvor
Glutenfri Penne
Nötmix Naturell
  Visa alla Coop produkter

Andra typer av Ost:

Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Cheddarost
Amerikansk Ost
Provolone Ost
Colby Jack Ost
Schweizisk Ost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Max Mozzarella Sticks - Stor (5 St)
Burger King Halloumi
Subway Pepperoni & Cheese Toasty
Subway Veggies & Cheese Toasty
McDonald's Chili Cheese Tops (7 packs)
Max Västerbottensost Sticks - Stor (5 St)


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.