Matdatabas och kaloriräknare  

Garant

Ekologisk Feta

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
920 kJ
11%
220 kcal
Fett
25,00g
36%
Mättat fett
18,000g
90%
Kolhydrater
4,00g
2%
Socker
4,00g
4%
Protein
15,00g
30%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 09 mar 17 08:18
11%
av RDI*
(220 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (5%)
 
Fett (75%)
 
Protein (20%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
220
Fett
25g
Kolh.
4g
Prot
15g
Det finns 220 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 75% fett, 5% kolh., 20% prot.

Relaterade Ost från Garant:

Tarte Aux Fromages
Svecia
Chili Halloumi
Riven Parmigiano Reggiano
Halloumi Burgare
Grana Padano
  Visa fler GarantOst produkter

Fler produkter från Garant:

Basmati Fullkornsris
Pan Pizza Vesuvio
Ekologiska Katrinplommon
Smal Chorizo
Smakrik Tryffelkorv
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Ost:

Cheddarost
Amerikansk Ost
Schweizisk Ost
Colby Jack Ost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Provolone Ost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Max Chili Cheese - Stor (6 St)
Espresso House Toast Ost & Skinka
Max Mozzarella Sticks - Stor (5 St)
Gäsene Påskost
McDonald's Chili Cheese Tops (4 packs)
Subway Veggies & Cheese Toasty


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.