Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
125 g
per portion
% RI*
Energi
314 kJ
4%
75 kcal
Fett
0,25g
0%
Mättat fett
0,000g
0%
Kolhydrater
4,25g
2%
Socker
4,25g
5%
Fiber
0,0g
Protein
13,75g
28%
Salt
0,12g
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 14 aug 23 10:11
4%
av RDI*
(75 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (23%)
 
Fett (3%)
 
Protein (74%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

ICA Lättkvarg Naturell
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
75
Fett
0,25g
Kolh.
4,25g
Prot
13,75g
Det finns 75 kalorier i 125 g.
Kalorifördelning: 3% fett, 23% kolh., 74% prot.

Relaterade Ost från ICA:

Norrländsk Grillost
Danablu
Hamburgerost Chilismak
Hushållsost Mild 17 %
Riven Ost Gratäng
Panerad Halloumiburgare
  Visa fler ICAOst produkter

Fler produkter från ICA:

Ölkorv Habanero
Kanelbullesnittar
Gröna Linser
Tacotubs
Baguette Köttbullar och Rödbetssallad
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Ost:

Colby Jack Ost
Amerikansk Ost
Cheddarost
Provolone Ost
Schweizisk Ost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Subway Veggies & Cheese Toasty
Burger King Halloumi
Burger King Cheese
Max Mozzarella Sticks - Stor (5 St)
Burger King Chili Cheese (8)
Max Västerbottensost Sticks - Liten (3 St)


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.