Matdatabas och kaloriräknare  

Milbona

Cheddar Style Soft Cheese Slices

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
971 kJ
12%
232 kcal
Fett
15,80g
23%
Mättat fett
10,500g
53%
Kolhydrater
6,00g
2%
Socker
6,00g
7%
Protein
16,40g
33%
Salt
3,60g
60%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 07 apr 21 07:53
12%
av RDI*
(232 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (11%)
 
Fett (61%)
 
Protein (28%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
232
Fett
15,8g
Kolh.
6g
Prot
16,4g
Det finns 232 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 61% fett, 10% kolh., 28% prot.

Relaterade Ost från Milbona:

Emmentalerost
Brie de Nangis
Blu Moon
Cream Spread Garlic
Cheese Mix
Havarti
  Visa fler MilbonaOst produkter

Fler produkter från Milbona:

Kefir Jordgubb
Mozzarella Grated
High Protein Coconut
High Protein Drink Chocolate
Mini Mozzarella
  Visa alla Milbona produkter

Andra typer av Ost:

Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Amerikansk Ost
Schweizisk Ost
Provolone Ost
Cheddarost
Colby Jack Ost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Prästost 17%
Subway Veggies & Cheese Toasty
Max Chili Cheese - Stor (6 St)
McDonald's Chili Cheese Tops (7 packs)
Burger King Halloumi
Burger King Pepper Jack Cheese


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.