Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (476 g)
per portion
% RI*
Energi
2866 kJ
34%
685 kcal
Fett
31,40g
45%
Mättat fett
-
Kolhydrater
55,80g
21%
Socker
-
Protein
43,60g
87%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 21 apr 16 06:28
34%
av RDI*
(685 kal)
34% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (32%)
 
Fett (42%)
 
Protein (26%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
685
Fett
31,4g
Kolh.
55,8g
Prot
43,6g
Det finns 685 kalorier i 1 portion (476 g).
Kalorifördelning: 42% fett, 33% kolh., 26% prot.

Relaterade Kyckling från Panini:

Wrap Caesar
Grillad Kyckling med Feta & Sojabönor
Sallad Grönt Grillad Kyckling / Feta / Sojabönor
Sallad Thai'ish Kyckling / Pomelo

Fler produkter från Panini:

Toast
Köttbullar med Potatismos
Hot Pot Chili
Bjärekyckling Pasta
Wrap Bönröra / Cocktailtomat
  Visa alla Panini produkter

Andra typer av Kyckling:

Kyckling (utan Skinn)
Kycklingbröst
Kycklinglår
Kyckling
Kycklingklubba
Kycklingvinge
  Visa fler Kyckling näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Max Crispy Chicken Vinägrett Salad Bowl
Eldorado Kycklingvingar
Max Crispy Chicken Hot Creole Salad Bowl
Max Grilled Chicken Ceasar Salad Bowl
Max Crispy Chicken Salad Bowl
Dafgårds Svinngod Pyttipanna


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.