Matdatabas och kaloriräknare  

Risenta

Ekologiskt Råris

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1502 kJ
18%
359 kcal
Fett
2,50g
4%
Mättat fett
0,600g
3%
Enkelomättat fett
0,700g
Fleromättat fett
1,000g
Kolhydrater
74,00g
28%
Socker
-
Fiber
2,9g
Protein
7,40g
15%
Salt
0,01g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 25 feb 13 06:33
18%
av RDI*
(359 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (85%)
 
Fett (6%)
 
Protein (9%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Risenta Ekologiskt Råris
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
359
Fett
2,5g
Kolh.
74g
Prot
7,4g
Det finns 359 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 6% fett, 85% kolh., 9% prot.

Relaterade Ris från Risenta:

Ris och Sesamblandning
Bönpasta
Frösotto

Fler produkter från Risenta:

Granola Pekan och Lönnsirap
Granola Rostad Mandel och Hasselnöt
Cashewnötter
Linskakor Havssalt
Frögröt Solros & Pumpa
  Visa alla Risenta produkter

Andra typer av Ris:

Snabbris
Vitt Ris (Medium-Korn, Kokt)
Brunt Ris
Vitt Ris
Vitt Ris (Rundkornigt, Kokt)
Snabb-Brunt Ris
  Visa fler Ris näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Spicefield Asia Box Chicken Tikka Masala with Jasmine Rice
Golden Sun Basmati Rice
Garant Ekologiskt Basmatiris
Dafgårds Sticky Chicken
ICA Havreris
Fyra Säsonger Yakiniku


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.