Matdatabas och kaloriräknare  

1 kopp, strimlad

Colby Ost

Näringsvärden
Portions storlek
1 kopp, strimlad
per portion
% RI*
Energi
1863 kJ
22%
445 kcal
Fett
36,28g
52%
Mättat fett
22,846g
114%
Enkelomättat fett
10,486g
Fleromättat fett
1,077g
Kolhydrater
2,9g
1%
Socker
0,59g
1%
Fiber
0g
Protein
26,85g
54%
Salt
1,71g
28%
Kolestrol
107mg
Kalium
144mg
7%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
22%
av RDI*
(445 kal)
22% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (3%)
 
Fett (73%)
 
Protein (24%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
445
Fett
36,28g
Kolh.
2,9g
Prot
26,85g
Det finns 445 kalorier i Colby Ost (1 kopp, strimlad).
Kalorifördelning: 73% fett, 3% kolh., 24% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 kubiktum 67
1 skiva (28 g) 110
100 g 394
1 kopp, strimlad 445
1 kopp, tärnad 520
1 lb 1787

Relaterade typer av Colby Ost:

Cheddar- eller Colbyost (Fettsnål)
Colby Jack Ost
  Visa fler Colby Ost näringsinfo

Relaterade typer av Ost:

Provolone Ost
Amerikansk Ost
Cheddarost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Schweizisk Ost
  Visa fler Ost näringsinfo

Se även:

  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Max Mozzarella Sticks - Stor (5 St)
Max Mozzarella Sticks - Liten (3 St)
Burger King Halloumi
Italiamo Melanzane Alla Parmigiana
Subway Ost
Garant Prästost 17%


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.