Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1736 kJ
21%
415 kcal
Fett
27,34g
39%
Mättat fett
17,37g
87%
Enkelomättat fett
8,734g
Fleromättat fett
0,661g
Kolhydrater
3,41g
1%
Socker
-
Fiber
0g
Protein
37,86g
76%
Salt
4,24g
71%
Kolestrol
72mg
Kalium
97mg
5%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
21%
av RDI*
(415 kal)
21% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (3%)
 
Fett (60%)
 
Protein (37%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
415
Fett
27,34g
Kolh.
3,41g
Prot
37,86g
Det finns 415 kalorier i Parmesanost (Strimlad) (100 g).
Kalorifördelning: 60% fett, 3% kolh., 37% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 msk 21
100 g 415

Relaterade typer av Parmesanost:

Parmesanost (Riven)
Hård Parmesanost
Torkad Riven Parmesanost
  Visa fler Parmesanost näringsinfo

Relaterade typer av Ost:

Provolone Ost
Schweizisk Ost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Colby Jack Ost
Cheddarost
Amerikansk Ost
  Visa fler Ost näringsinfo

Se även:

Mjuk Brödpinnar med Vitlök och Parmesanost
Parmesanost (Hård)
Vanligt Strimlat Vete
Strimlade Veteflingor (För-Sockrade)
Mutti Tomatsås Parmesanost
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Galbani Parmigiano Reggiano
Galbani Paesano
Zeta Pecorino Romano
Garant Grana Padano
Garant Riven Parmigiano Reggiano


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.