Matdatabas och kaloriräknare  

1 skiva (21 g)

Schweizisk Smältost

Näringsvärden
Portions storlek
1 skiva (21 g)
per portion
% RI*
Energi
293 kJ
4%
70 kcal
Fett
5,25g
8%
Mättat fett
3,369g
17%
Enkelomättat fett
1,48g
Fleromättat fett
0,131g
Kolhydrater
0,44g
0%
Socker
0,26g
0%
Fiber
0g
Protein
5,19g
10%
Salt
0,72g
12%
Kolestrol
18mg
Kalium
45mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
4%
av RDI*
(70 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (2%)
 
Fett (68%)
 
Protein (30%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
70
Fett
5,25g
Kolh.
0,44g
Prot
5,19g
Det finns 70 kalorier i Schweizisk Smältost (1 skiva).
Kalorifördelning: 68% fett, 3% kolh., 30% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 kubiktum 60
1 skiva (21 g) 70
1 portion (21 g) 70
100 g 334
1 kopp 377
1 kopp, strimlad 377
1 kopp, tärnad 468

Relaterade typer av Schweizisk Ost:

Schweizisk Ost (Fettsnål, Pastöriserad)
Schweizisk Ost (Fettsnål)
Schweizisk Ost
  Visa fler Schweizisk Ost näringsinfo

Relaterade typer av Ost:

Provolone Ost
Colby Jack Ost
Amerikansk Ost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Cheddarost
  Visa fler Ost näringsinfo

Se även:

Skrattande Kon Smältost
Milbona Smältost Light
President Smältost Portioner
Coop Smältost med Cheddar
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

President Chévre Ost


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.