Matdatabas och kaloriräknare  

1 tsk

Wasabi

Näringsvärden
Portions storlek
1 tsk
per portion
% RI*
Energi
26 kJ
0%
6 kcal
Fett
0,04g
0%
Mättat fett
0g
0%
Enkelomättat fett
0g
Fleromättat fett
0g
Kolhydrater
1,36g
1%
Socker
0g
0%
Fiber
0,5g
Protein
0,28g
1%
Salt
0,00g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
33mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 12 maj 20 10:06
< 1%
av RDI*
(6 kal)
0% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (79%)
 
Fett (5%)
 
Protein (16%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
6
Fett
0,04g
Kolh.
1,36g
Prot
0,28g
Det finns 6 kalorier i Wasabi (1 tsk).
Kalorifördelning: 5% fett, 79% kolh., 16% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 portion (6 g) 6
1 tsk 6
100 g 105

Relaterade typer av Kryddningen:

Vitlökspulver
Salt
Svartpeppar
Chilipulver
Currypulver
  Visa fler Kryddningen näringsinfo

Relaterade typer av Grönsaker:

Röda Tomater
Lökar
Svamp
Spenat
Sallad
Morötter
  Visa fler Grönsaker näringsinfo

Se även:

Du sökte efter Wasabi. Menade du:
Exotic Snacks Wasabinötter
Blue Dragon Wasabi Paste
Kewpie Wasabi Mayo Sauce
Wasa Eko Spröd Vete
Risenta Wasabi Cashew
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Garant Grillade Grönsaker
ICA Svenska Rotfrukter
Freshona Mixed Vegetables Gourmet
Culinea Vegetable Nuggets
Santa Maria Ingefära Malen
Budget Haricots Verts


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.