Matdatabas och kaloriräknare  

100 g

Wasabi

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
439 kJ
5%
105 kcal
Fett
0,61g
1%
Mättat fett
0g
0%
Enkelomättat fett
0g
Fleromättat fett
0g
Kolhydrater
22,63g
9%
Socker
0g
0%
Fiber
7,5g
Protein
4,62g
9%
Salt
0,04g
1%
Kolestrol
0mg
Kalium
546mg
27%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 12 maj 20 10:06
5%
av RDI*
(105 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (79%)
 
Fett (5%)
 
Protein (16%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
105
Fett
0,61g
Kolh.
22,63g
Prot
4,62g
Det finns 105 kalorier i Wasabi (100 g).
Kalorifördelning: 5% fett, 79% kolh., 16% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 portion (6 g) 6
1 tsk 6
100 g 105

Relaterade typer av Kryddningen:

Chilipulver
Salt
Svartpeppar
Vitlökspulver
Currypulver
  Visa fler Kryddningen näringsinfo

Relaterade typer av Grönsaker:

Röda Tomater
Svamp
Morötter
Spenat
Sallad
Lökar
  Visa fler Grönsaker näringsinfo

Se även:

Du sökte efter Wasabi. Menade du:
Exotic Snacks Wasabinötter
Blue Dragon Wasabi Paste
Kewpie Wasabi Mayo Sauce
Wasa Eko Spröd Vete
Risenta Wasabi Cashew
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

ICA Kål- och Morotsmix
Spicefield Wok Mix
Garant Grillade Grönsaker
Svenska Lantchips Veggie Sticks Ranch
ICA Klassisk Wokmix
Heinz Vegetable Soup


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.