Matdatabas och kaloriräknare  

Garant

Griljerad Helgskinka

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
431 kJ
5%
103 kcal
Fett
1,60g
2%
Mättat fett
-
Kolhydrater
1,70g
1%
Socker
1,00g
1%
Protein
20,00g
40%
Salt
2,80g
47%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 10 apr 23 12:32
5%
av RDI*
(103 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (7%)
 
Fett (14%)
 
Protein (79%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
103
Fett
1,6g
Kolh.
1,7g
Prot
20g
Det finns 103 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 14% fett, 7% kolh., 79% prot.

Relaterade Skinka från Garant:

Serrano
Serranoskinka
Griljerad Julkyckling
Basturökt Skinka
Klassiskt Kokt Skinka
Cognacsmedwurst
  Visa fler GarantSkinka produkter

Fler produkter från Garant:

Pan Pizza Vesuvio
Ekologiska Katrinplommon
Smal Chorizo
Smakrik Tryffelkorv
Tacosås Stark
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Skinka:

Färsk Skinka
Hackad Skinka
Skivad Skinka (Extra Mager)
Malen Skinka
Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett)
Delikatesskivad Skinka
  Visa fler Skinka näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Hemgården Griljerad Julskinka
Dulano Jamon Serrano
Grandiosa Vinnande Väsuviå
Brödernas Svea Långkokt Skinka
Änglamark Kokt Skinka
Hemgården Alvedsrökt Skinka


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.