Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
10 g
per portion
% RI*
Energi
205 kJ
2%
49 kcal
Fett
3,90g
6%
Mättat fett
0,450g
2%
Kolhydrater
0,90g
0%
Socker
0,30g
0%
Fiber
2,0g
Protein
1,80g
4%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 01 dec 18 06:05
2%
av RDI*
(49 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (8%)
 
Fett (76%)
 
Protein (16%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
49
Fett
3,9g
Kolh.
0,9g
Prot
1,8g
Det finns 49 kalorier i 10 g.
Kalorifördelning: 76% fett, 8% kolh., 16% prot.

Relaterade Frön från Risenta:

Röd Quinoa
Melonkärnor
Chiafrön
Rostade Saltade Solroskärnor
Pumpakärnor
Dinkelflingor
  Visa fler RisentaFrön produkter

Fler produkter från Risenta:

Granola Pekan och Lönnsirap
Granola Rostad Mandel och Hasselnöt
Cashewnötter
Linskakor Havssalt
Pumpakärnor Rostade Saltade
  Visa alla Risenta produkter

Andra typer av Frön:

Linfrön
Torkade Solrosfrökärnor
Torkade Pumpa- och Squashkärnor
Hela Torkade Sesamfrön
Torrostade Solrosfrön (med Salt)
  Visa fler Frön näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Granola Paleo Hallon & Kokos
Coop Mannagryn
Kung Markatta Linfrön
ICA Gott Liv Frö och Bärmix
Friggs Majskakor Sesamfrö & Havssalt
Risenta Frögröt Solros & Pumpa


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.