Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
397 kJ
5%
95 kcal
Fett
1,20g
2%
Mättat fett
0,100g
1%
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
21,00g
42%
Salt
3,50g
58%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 08 jul 21 08:12
5%
av RDI*
(95 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (11%)
 
Protein (89%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
95
Fett
1,2g
Kolh.
0g
Prot
21g
Det finns 95 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 11% fett, 0% kolh., 89% prot.

Relaterade Räkor från Royal Greenland:

Räkor med Skal
Räkor i Krispig Panering
Räkor i Lake
Räkor 70/90
Extra Stora Räkor

Fler produkter från Royal Greenland:

Liten Grönländsk Hälleflundra
Sprödpanerade Nuggets av Alaska Pollock
Caviar av Grönländsk Stenbitsrom
Torskrygg
Sprödbakad Torsk
  Visa alla Royal Greenland produkter

Andra typer av Räkor:

Räkor
Ångkokta eller Kokta Räkor
Ugnsbakade eller Halstrade Räkor
Stekta eller Mörade, Panerade, Mjölade Räkor
Scampi Räkor
  Visa fler Räkor näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Green Hill Sallad Pasta Räkor
Vitasia King Prawns Lemongrass
Royal Greenland Extra Stora Räkor
Royal Foods Vannameiräkor
Poseidon Scampi
Rydbergs Smakrik Rökig Räkröra


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.