Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
16 portion (er)
Förberedelsetid:
10 min
Tillagningstid:
25 min
Typ av måltid:
bröd och bakverk
efterrätt
snacks
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: emelie.pauli

Blondies (ljusa Brownies)

Blondies gjorda på kikärter.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en fyrkantig form (ca 20*20 eller liknande).
  2. Mixa samman alla ingredienser förutom chokladen till en len smet. Vänd i chokladen.
  3. Fördela smeten jämnt i formen och sätt in i ugnen i ca 20-25 minuter eller tills en provsticka visar sig kladdfri. Det kan se ut att vara under tillagat men det ska se ut så. Kyl formen i 20 min innan kakan skärs upp i 16 blondies.
52 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 


     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

bröd och bakverk efterrätt snacks

Senaste recept

av medlem: BradyNow
En god salsa att ha som extra tilltugg till tex tacos. Funkar även som lättare lunch.
av medlem: Jonsson5
Mäktig vegetarisk soppa med tomater, röda linser och vitlök.
av medlem: mysteria78
Len och härlig grönsakssoppa fullproppad med vitaminer och mineraler.
av medlem: Anraunfaa
Goda veg biffar.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 107 kalorier i en portion av Blondies (ljusa Brownies).
Kalorifördelning: 47% fett, 42% kolh., 11% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
449 kJ
5%
107 kcal
Fett
5,69g
8%
Mätttat fett
2,121g
11%
Enkelomättat fett
1,423g
Fleromättat fett
0,832g
Kolhydrater
11,65g
4%
Socker
7,09g
8%
Fiber
1,1g
Protein
3,02g
6%
Natrium
70mg
Kolestrol
0mg
Kalium
42mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
av RDI*
(107 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (42%)
 
Fett (47%)
 
Protein (11%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2019 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.