Cake aux Olives sans Farine
Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 30 min
Typ av måltid:
smårätter
frukost
bröd och bakverk
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Extraordinairement simple et bon.
Ingredienser
Anvisningar
- Préchauffer le four à 200°C. Égoutter les haricots et les mixer. Mélanger avec les œufs, la levure, les herbes de Provence, l'ail semoule, les graines et le parmesan, ajouter du sel et du poivre et finir par les olives.
- Verser dans un moule à cake puis saupoudrer d'herbes de Provence et de graines.
- Mettre à cuire 30min. Démouler un fois totalement refroidi. Se consomme chaud ou froid.
6 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
smårätter
frukost
bröd och bakverk
Senaste recept
Läckert recept med enkla steg.
|
Söt, len och läcker.
|
Det här receptet är hälsosamt, enkelt och gott.
|
Hälsosamt och gott recept, passar till frukost eller som mellanmål.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 69 kalorier i en portion av Cake aux Olives sans Farine.
|
|
Kalorifördelning: 58% fett, 22% kolh., 20% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
290 kJ
3%
69 kcal
Fett
4,67g
7%
Mättat fett
0,901g
5%
Enkelomättat fett
0,612g
Fleromättat fett
0,875g
Kolhydrater
3,96g
2%
Socker
0,28g
0%
Fiber
1,1g
Protein
3,55g
7%
Salt
0,76g
13%
Kolestrol
38mg
Kalium
100mg
5%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (22%)
Fett (58%)
Protein (20%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|