Matdatabas och kaloriräknare  

Får i kål

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
429 kJ
5%
103 kcal
Fett
4,82g
7%
Mättat fett
1,824g
9%
Enkelomättat fett
1,924g
Fleromättat fett
0,459g
Kolhydrater
4,8g
2%
Socker
1,73g
2%
Fiber
1,3g
Protein
10,05g
20%
Salt
0,53g
9%
Kolestrol
33mg
Kalium
252mg
13%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 13 maj 20 02:27
5%
av RDI*
(103 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (19%)
 
Fett (42%)
 
Protein (39%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
103
Fett
4,82g
Kolh.
4,8g
Prot
10,05g
Det finns 103 kalorier i Får i kål (100 g).
Kalorifördelning: 42% fett, 19% kolh., 39% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 103
1 portion (252 g) 259
1 kopp 259

Relaterade typer av Soppor:

Misosoppa
Tomatsoppa
Kycklingnudelsoppa
Grönsakssoppa (Konserverad, Kondenserad)
Kycklingsoppa
Tacosoppa
  Visa fler Soppor näringsinfo

Relaterade typer av Lamm:

Lammkotlett (endast Mager)
Lamm
Lammkotlett (Magert, med Fett)
Lammstek
Malet Lamm
  Visa fler Lamm näringsinfo

Se även:

Du sökte efter Får i kål. Menade du:
Kål
Rökt Ål
För-Sockrat Te
För-Sockrat, Lågkalori Te
För-Sockrat Kaffe
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

ICA Lammfärs
Änglamark Lammstek
Polarica Lammskav
Scan Lammspett
ICA Lammytterfilé
Sorundakorv Lammkorv


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.